16 mars 2024
14:00

Malmbäcks IF

Kulltorps GOIF - Malmbäcks IF 4-4 (2-2)

Det blev oavgjort till slut i en öppen match mellan 2 lag som egentligen spelar en liknande fotboll.
Båda vill bygga upp bakifrån med ett rörligt passningsorienterat anfallspel.

Det var hittills det bästa laget vi stött på om vi ser på deras försvars/presspel som ställde till det lite för oss.
Vi var helt enkelt inte tillräckligt bolltrygga och satte oss själva i svåra situationer.

Vi slarvade på tok för mycket och något baklängesmål kunde undvikits pga okoncentration både i bollmottagning och passningspel för att man skall vara nöjd med dagens insats.
Vi kan helt klart prestera bättre och det vet vi om.

Vi kan ändå glädja oss åt att vi gjorde 4st mål och hade bud på flertalet till vilket även Malmbäck hade så 8-8 kanske hade speglat matchen bättre än 4-4.

Det är inte i försvarsspelet vi brister utan i spelet med boll även om det hör ihop.
Återigen där det tappas boll när vi inte behöver göra det och då känns det tufft att släppa in 4st.

Stort + är ändå att vi kommer tillbaka efter den starten vi hade på 2:a halvlek då vi släpper in 2 mål på de 6 första minuterna.
Vi kom tillbaka och kvitterade ändå och hade bud på 2-3 mål till som självkritiskt kanske borde resulterat i minst 2st mål till.

Vi rannsakar oss själva och kommer starka ur det här.

En bra träningsvecka nu och vi siktar på att ta nya kliv mot Tranemo nästa helg.